Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 14:26

Παραιτήθηκε και ο Δημακίδης | Αποφάσεις στον ΑΟΜ

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας χρονιάς ο ΑΟ Μυκόνου βρίσκετε σε πολύ κρίσιμο σημείο, όσο αφορά το αγωνιστικό αλλά και το διοικητικό κομμάτι της ομάδας.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θεοφύλακτο Παχατουρίδη, έρχεται και η παραίτηση του Γενικού αρχηγού της ομάδας Κώστα Δημακίδη, ο οποίος χθες έθεσε την παραίτηση του στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Γι αυτούς που γνωρίζουν τα πράγματα από κοντά ο Κώστας Δημακίδης έχει σημαντικό μερίδιο στις μέχρι σήμερα επιτυχίες της ομάδας, καθώς ήταν ο άνθρωπος που οργάνωνε τα πάντα στη λειτουργία του σωματείου.

Πηγές αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας ήταν σαφέστατα απογοητευμένος… όχι τόσο για τα αγωνιστικά, αλλά περισσότερο για την εύρυθμη λειτουργία του ΑΟ Μυκόνου, καθώς και από λανθασμένες αποφάσεις της διοίκησης.

Πλέον ο ΑΟ Μυκόνου με τον Δημήτρη Δάρα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας καλείται να βγει από το αγωνιστικό τέλμα που έχει περιέλθει (2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 10 αγώνες). Σύμφωνα με πληροφορίες του S.C., αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας της Μυκόνου θα ληφθούν μετά τις 5 Ιανουαρίου, όπου θα γίνει γνωστό αν ο ΑΟ Μυκόνου θα προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του ρόστερ του ή θα συνεχίσει ως έχει στο πρωτάθλημα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares